Cookies op de website van De Groene Club

Energieloket: hulp bij energiecompensatie

Amateurclubs kunnen vanaf 1 januari contact opnemen met het Energieloket van de KNVB. Zij krijgen daar ondersteuning bij de ontwikkelingen rondom de stijgende energieprijzen.

Compensatiemaatregelen

Samen met andere sportorganisaties heeft de KNVB zich de afgelopen tijd hard gemaakt voor compensatie van de hoge energiekosten voor verenigingen. Hierdoor zijn er nu verschillende maatregelen, zoals: 

  • de Tegemoetkoming Energiekosten
  • een noodfonds
  • ondersteuning vanuit gemeenten

Bij het Energieloket kun je als vereniging terecht voor alle vragen over de maatregelen die de overheid neemt om verenigingen te compenseren. 

Tijd om te verduurzamen?!

Het Energieloket is ook beschikbaar voor vragen over het verduurzamen van de vereniging. Verenigingen kunnen voor vragen gratis bij het loket terecht. Volledige ondersteuning bij de aanvraag van regelingen is tegen betaling mogelijk.

Daarnaast stelt KNVB via het energieloket clubs actief op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van de energiecompensatie en de mogelijkheden met betrekking tot verduurzaming. Dit doet de bond onder andere door telefonisch contact, berichtgeving op Assist, mails en de organisatie van webinars.

Vragen voor het Energieloket?

Bel 085 – 130 43 89 of mail info@degroeneclub.nl