Cookies op de website van De Groene Club

Laadpalen plaatsen? We helpen je op weg!

Willen jullie als voetbalvereniging laadpalen plaatsen, maar blijft het bij plannen? De Groene Club en Revolt ontzorgen je tot de stekker erin kan! We bieden je een uitgebreid stappenplan, inclusief een overzicht met kosten en baten. En hik je toch aan tegen een of meer stappen? Dan geeft een expert van Revolt advies op maat.

Geen laadstress voor je leden en bezoekers; een bijdrage aan de transitie én een extra voor de clubkas. Als je nú investeert in laadpalen, levert dit veel op. Concreet ga je er natuurlijk direct geld mee verdienen. In de Startgids Laadpalen voor voetbalverenigingen rekenen we je voor hoelang het ongeveer duurt voor je een paal terugverdient. In vijf jaar heb je de investering er bijvoorbeeld al uit bij een paal die zo’n 9-13 uur per week wordt gebruikt *. Bovendien bieden laadpalen soms ook kansen om de energie die je bijvoorbeeld met zonnepanelen opwekt, slim te benutten. Als het aan De Groene Club en Revolt ligt, heeft straks elke voetbalvereniging minimaal 1 laadpaal.

*Berekening bij een laadpaal van tussen de € 5000 en € 7500, met een vermogen van 22kW.

Laadpalen plaatsen bij elke voetbalvereniging

Eerlijk is eerlijk, het is niet in elke gemeente 1, 2, 3 geregeld als je een laadpaal wilt laten plaatsen. Daarom hebben we een handig stappenplan gemaakt voor als je zelf aan de slag wilt. In een uitgebreide gids vind je alle stappen, achtergrondinformatie, tabellen, checklists en een spreadsheet met beleid per gemeente.

Revolt ontzorgt verenigingen volledig

Wil je helemaal ontzorgt worden? Schakel dan Revolt in. Dankzij de samenwerking met De Groene Club krijg je een gratis adviesgesprek en ontvang je een offerte op maat. Revolt zorgt voor alles van laadpalen, de hardware, de installatie en het onderhoud.

Meld je hier aan.

De aanpak van Revolt

  1. De wensen, behoeften en plannen van jouw vereniging in kaart.
  2. Dankzij de laadpaalexpert krijg je overzicht over de mogelijkheden voor jouw vereniging en een plan voor de installatie.
  3. Je krijgt een heldere offerte voor jouw laadoplossing en maakt afspraken over de kWh-vergoeding. Samen stem je de verdere planning af.
  4. Revolt installeert de laadpalen. Jij krijgt een handige online beheeromgeving, zodat je steeds ziet hoe gaat en wat de palen opleveren. De helpdesk staat 24/7 voor je klaar.
  5. Revolt blijft werken aan de software, komt langs voor jaarlijks onderhoud en evalueert met hoe het gaat. Misschien wil je wel uitbreiden!

Ook als er qua laadinfrastructuur nog iets nodig is, denkt Revolt met je mee. Een laadpaal via Revolt heb je al met eenmalige investering van 1 euro en een abonnement van tussen de € 0 en € 19. Je betaalt daarnaast € 0,15 per kWh. Wat de laadpalen opleveren, is natuurlijk afhankelijk van jouw energiecontract en bijvoorbeeld de opbrengst van zonnepanelen. Natuurlijk kun je ook dit aspect uitgebreid bespreken met de laadpaalexpert.

Meer informatie over laadpalen plaatsen? 

Startgids Laadpalen voor voetbalverenigingen (pdf)
Flyer laadpalen met Revolt voor voetbalverenigingen (pdf, bijvoorbeeld voor de bestuursvergadering)