Cookies op de website van De Groene Club

Meld je nu aan: KNVB Energiecollectief

De KNVB gaat samen met Sedico een collectieve energie inkoop aanbieden voor de verenigingen in het Nederlands amateurvoetbal. Ontdek hoe we als verenigingen samen slim energie kunnen inkopen. En: bespaar geld én uitzoekwerk.

Je zult het vast herkennen: de vaste lasten van jouw vereniging blijven maar stijgen. Energie is daarbij vaak een van grootste kostenposten. Bovendien kost de energierekening niet alleen meer geld, maar ook meer… energie. De markt is de laatste jaren enorm in beweging en je hebt misschien geen tijd of de juiste kennis om de ontwikkelingen precies in de gaten te houden. Door je aan te sluiten bij dit initiatief kun je jaarlijks de energiekosten naar beneden brengen. De eerste inkoopronde zal vanaf 1 juli 2024 van start gaan. Hiervoor kun je tot 15 april aanmelden. De tweede inkoopronde zal een maand later, vanaf 1 augustus 2024, van start gaan.

MELD JE HIER AAN

KNVB Energiecollectief: samen inkopen met álle sportverenigingen

Als collectief staan we sterker. Groot of klein, dit initiatief is interessant voor alle verenigingen. En: hoe meer verenigingen zich inzetten, hoe aantrekkelijker het tarief wordt en hoe groter het voordeel voor jouw vereniging. Laat je dus zeker even bijpraten, zodat je straks geld én tijd bespaart.

De KNVB is de initiatiefnemer van dit collectief, maar alle sportverenigingen in Nederland kunnen erbij komen. Lees hier het volledige artikel op de website van de KNVB.