Cookies op de website van De Groene Club

Mobiliteit

Ga voor slimme mobiliteit. De Groene Club maakt het makkelijker. Zo regel je carpoolen nu snel in de Voetbal.nl-app. Bovendien delen we tips & tricks om fietsen te stimuleren. Goed voor Nederland en fijn voor de buren! Minder auto’s = minder parkeerdruk.

Ga ook Volle Bak

De KNVB is samen met Volkswagen gestart met de campagne Volle Bak. Het doel? Voetballers motiveren om vaker samen te rijden. Gemiddeld zitten er bij uitwedstrijden 2,1 personen in de auto. Steeds meer teams gaan voor Volle Bak!

Lees meer

Samen van en naar Oranje rijden én andere voetbalfans ontmoeten.

Elke wedstrijd gaan er duizenden Oranjefans met de auto naar het stadion. Veel van de stoelen in deze auto’s zijn leeg. Dat kan beter. Beter voor het klimaat, beter voor de portemonnee én het kan veel gezelliger. Want hoe leuk is het om andere Oranjefans bij jou uit de buurt te leren kennen op weg naar de wedstrijd?

Lees meer

Rijschema plannen in de Voetbal.nl-app!

Teammanagers kunnen nu ook makkelijk een rij-opstelling maken voor de carpool. Dat is lekker duidelijk, dus verzaken is ook minder makkelijk.

Lees meer

GA VOOR EEN VOLLE CLUBKAS

Wij staan voor sterke clubs die financieel gezond zijn. Scoren op duurzaamheid is vaak goed voor de clubkas. Afvalinzameling, energiebesparing of slimmere mobiliteit leveren echt iets op. Zo is energie één van de grootste kostenposten voor een sportvereniging. En is de som niet 1, 2, 3 te maken? Dan denkt de Groene Club mee.

Doe mee