Cookies op de website van De Groene Club

Wij zijn De Groene Club

Wij zijn De Groene Club. We zijn jong, gek van sport én gek op een gezonde planeet. Wij geloven dat sportverenigingen met hun zorg voor het milieu ook zorg kunnen dragen voor een gezonde clubkas. Bovendien zijn we ervan overtuigd dat sport, een gezonde sportvereniging en een gezonde planeet hand in hand gaan.

Scoreboard

dgc-logo knvb-logo

Totaal deelnemende clubs

1156
CLUBS
van 3000

Totale Kostenbesparing per jaar

1030410

Totale gasbesparing per jaar

90860
m3
= jaarverbruik 82 huishoudens

Totale elektrabesparing per jaar

5645782
kWh
= jaarverbruik 2418 huishoudens

Totale investering

8298504

Waar helpen wij mee?


We bieden inzicht in de huidige situatie en kennis om het energiepotentieel te realiseren, denken vervolgens mee met financiële oplossingen en zijn te allen tijde een betrouwbare partner. Ook halen wij de beste deals uit de markt voor veelvoorkomende duurzame maatregelen. Uit ervaring weten we dat we jouw club in 1 jaar kunnen verduurzamen.

Page 1 Created with Sketch.

Inzicht in de huidige situatie

Een van onze adviseurs komt langs voor een nulmeting van jouw accommodatie. De adviseur kijkt tijdens de opname naar de mogelijkheden voor energiebesparing en het opwekken van groene stroom. De resultaten worden binnen twee weken persoonlijk met jouw sportvereniging besproken.

Page 1 Created with Sketch.

Wij denken financieel mee

Jouw sportvereniging kan ondersteuning krijgen bij het aanvragen van een lening en borgstelling via Stichting Waarborgfonds Sport. Tevens ontvang je begeleiding bij het aanvragen van diverse subsidiemogelijkheden en het bepalen van fiscale voordelen. Dit begeleidingstraject wordt bekostigd door het Ministerie van VWS vanuit het Sportakkoord i.s.m. NOC*NSF.

Page 1 Created with Sketch.

Een vast aanspreekpunt

Gedurende het hele proces krijg je één contactpersoon die alle stappen met je doorloopt.

HIERBIJ EEN GREEP UIT DE VERENIGINGEN DIE DEELNEMEN


/

Ga voor een volle clubkas

Wij staan voor sterke sportverenigingen die financieel gezond zijn. Het nemen van duurzame maatregelen die leiden tot het verlagen van de energierekening dragen daaraan bij. Energie is namelijk één van de grootste kostenposten voor een sportvereniging.

Doe mee