Cookies op de website van De Groene Club

Water

Win-win met water. De Groene Club zorgt met jou dat het amateurvoetbal klaar is voor de toekomst. Hoe zorg je nu en straks voor een bespeelbaar veld bij droogte én extreme regen? En hoe bespaar je water, terwijl je teams wél gewoon lekker warm kunnen douchen na de wedstrijd? Laat je inspireren!

ONT bespaart 350.000 liter water

Bij ONT in Opeinde spoelt afwas- en douchewater een ingenieus systeem in, waardoor het vervolgens als schoon, grijs water de wc’s door kan spoelen. Benieuwd hoe dit werkt? Bij de Friese club is iedereen welkom voor vragen en inspiratie.

Lees meer

Meer afwas? Geen zorgen!

10 x minder energieverbruik dan een vaatwasser én 60% minder water: ga voor slim afwassen met de geautomatiseerde spoelbak van Aquafox. Als lid krijg je standaard 15% korting, maar je kunt er nu ook een winnen!

Lees meer

GA VOOR EEN VOLLE CLUBKAS

Wij staan voor sterke clubs die financieel gezond zijn. Scoren op duurzaamheid is vaak goed voor de clubkas. Afvalinzameling, energiebespraring of slimmere mobiliteit leveren echt iets op. Zo is energie één van de grootste kostenposten voor een sportvereniging. En is de som niet 1, 2, 3 te maken? Dan denkt de Groene Club mee.

Doe mee